Tovább a tartalomra

Gasztrokerámia

Minden ami kerámia!

  • Muffinsütőben
  • Cserépfazékban
  • Kenyérsütőben
  • Cseréplábasban
  • Pitesütőben
  • kis sütőedényben
  • Cserépedény receptek
  • Praktikus konyha
  • Használati útmutatók, praktikák
  • Cserépedény receptek
Kezdőlap > Cserépedény receptek > Cseréplábasban > Tárkonyos csülök
Cseréplábasban

Tárkonyos csülök

Készítő: Gasztrokerámiafrissítve2021-04-272012-07-21

 

Újkrumplit és hagymát raktam az edény aljába, majd megszórtam jócskán tárkonnyal, rá a kissé besózott és tárkonnyal megszórt csülök…

200 fokon sült, amikor elkészült, utána egy kicsit még fedő nélkül pirítottam:)

Készítette: Bolf Judit

Kerámia: Rakottas cserépedény (cseréplábas)

Bejegyzés navigáció

Előző bejegyzésMarhapörkölt
Következő bejegyzésFeketeerdő Muffin

Címkék

babgulyás bableves cserépfazékban gomba majsuto pörkölt
2023Szerzői jog Gasztrokerámia. Blossom Feminine | FejlesztetteBlossom Sablonok.Készítette: WordPress.